Fieten Olie ook in 2019 hoofdsponsor RW Racing GP

Het Drentse Fieten Olie is ook in 2019 hoofdsponsor van het Moto2-team RW Racing GP. Evenals het vorige seizoen siert het rood-wit-blauwe logo van de keten met de goedkoopste tankstations van Nederland de kuipen van de NTS-machines.

Richard Fieten, directeur Fieten Olie: “In 2016 zijn we in contact gekomen met RW Racing GP en zijn we met een aantal relaties bij het team te gast geweest tijdens de Dutch TT. We hebben hier heel veel positieve reacties op gehad en de samenwerking was voor ons bedrijf echt een succes. Fieten Olie groeit momenteel heel erg hard. Ons werkterrein krijgt steeds meer een landelijk karakter en mede hierom hebben we onze samenwerking met RW Racing GP geïntensiveerd en uitgebreid.”

Roelof Waninge, teameigenaar van RW Racing GP: “Het is natuurlijk fantastisch nieuws dat Fieten Olie opnieuw de hoofdsponsor van RW Racing GP is. Het is schitterend voor een team dat zijn wortels in Drenthe heeft, om een Drentse partner te hebben, die dezelfde ambities heeft om te groeien en te winnen.”

Het in Hollandscheveld gevestigde bedrijf was oorspronkelijk vooral actief in het noorden van Nederland. Afgelopen jaren heeft Fieten Olie de vleugels uitgeslagen in het land. Er zijn inmiddels 35 locaties in Drenthe, Friesland, Groningen, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Overijssel. In januari startte Fieten Olie met de bouw van het grootste tankstation in het netwerk, in Hoofddorp. Het tankstation krijgt tien opstelplaatsen en vier wasboxen en wordt geheel onbemand.

Onlangs werd Fieten Olie voor het tweede opeenvolgende jaar uitgeroepen tot de goedkoopste keten van tankstations in Nederland. “We zijn erg blij dat we voor de tweede keer bij de ANWB Nationale Tanktest als goedkoopste keten uit de bus komen”, zegt Richard Fieten. “Wij zeggen altijd dat we overal de goedkoopste zijn en dit is het bewijs dat wij niet zomaar maar wat roepen, maar het ook werkelijk zijn. Daar staan we voor.”

Kijk hier waar je het dichtstbijzijnde Fieten-station kunt vinden

https://www.fieten.info/tankstation-in-de-buurt/