CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich | Barry P 12 | Zonta P18

Barry Baltus – P12:
“Het was een goede race voor mij vandaag. Ons weekend was erg solide waarbij we er in elke sessie goed bij stonden. Daarom ben ik blij met dit weekend waarin we veel aan onszelf hebben gewerkt door alleen te rijden. We hebben zeker een stap gemaakt dit weekend en dat is iets waar we blij mee mogen zijn. Nu maar afwachten wat er volgend weekend gaat gebeuren, het is goed om weer wat punten te scoren wat ook fijn is voor het team iedereen die erbij betrokken is.”

Barry Oostenrijk

Zonta van den Goorbergh – P18:
“Het was uiteindelijk een redelijke race waarin we achttiende zijn geworden. In het begin was er veel chaos om mij heen waardoor er een gat ontstond naar het groepje voor mij. Daarna wist ik dat gat toch dicht te rijden maar belandde ik achter Ramirez die het contact met die groep weer verloor. Toen ging ik er voorbij en zat ik in een gevecht met Antonelli. Daarna werd de grip aan de achterkant al gauw minder, ik denk dat ik tot dat moment iets teveel van de banden had gevraagd. Het had beter gekund maar het was zeker geen slechte wedstrijd, een redelijk resultaat waar ik samen met het team hard voor heb gewerkt.”

Zonta Oostenrijk

Jarno Janssen – RW Racing GP teammanager:
“Beide rijders hebben vandaag een goed resultaat behaald. Ik denk dat Zonta een goede race heeft gereden met een goed tempo, je ziet dat hij grote stappen gemaakt heeft en gedurende de hele race in gevecht is geweest met goede rijders. Een verdienstelijke achttiende plaats waar we zeker tevreden mee kunnen zijn. Barry heeft ook gewoon een goede race gereden en eindelijk weer punten gescoord. Dat smaakt naar meer en in het algemeen kunnen we tevreden zijn over dit weekend. Natuurlijk hebben we ook wat problemen gekend, zeker in de kwalificatie waarin het net niet wilde lukken. Als we daar verbeteren weet ik zeker dat beide rijders nog een aantal plaatsen verder naar voren zullen starten.”