Eventsponsor TogetThere, de logistieke dienstverlener die zorgt voor efficiënt wereldwijd transport

Wie is het gezicht achter onze eventsponsor TogetThere
TogetThere, een logistiek dienstverlener, werd in 2019 opgericht door Jeanine Nolet, die tevens het gezicht en de eigenaar van het bedrijf is. Jeanine is sinds 2006 werkzaam als expediteur en binnen het bedrijf is er meer dan 40 jaar aan kennis en expertise in de logistieke sector aanwezig.

Wat doet TogetThere
TogetThere biedt wereldwijd vervoer aan en ondersteunt klanten bij hun logistieke uitdagingen en behoeften. Met uitgebreide ervaring, expertise en een sterke klantgerichtheid, werken we samen aan efficiënt wereldwijd transport. We leggen de nadruk op volle containers, LCL (pallet) zendingen, luchtvracht en wegtransport. Wat de klant ook wereldwijd klaar heeft staan, wij zorgen ervoor dat het op de juiste bestemming aankomt.

Wij verzorgen zowel de import als de export van goederen en regelen de douaneafhandeling, niet alleen vanuit Rotterdam maar over de hele wereld. Of het nu gaat om transport van China naar Canada of van China naar Rotterdam, wij onderscheiden ons door alles van A tot Z zelf te doen. Bij TogetThere heb je één contactpersoon die je zending van begin- tot eindpunt begeleidt. Als je samenwerkt met TogetThere kun je rekenen op persoonlijke en complete service.

Wat is jullie affiniteit met de motorsport?
We dragen de motorsport al jaren een warm hart toe en zijn enorm gepassioneerd. Sinds 2008 ben ik bekend met de motorsport, terwijl mijn man al zeker 30 jaar idolaat is van deze sport. Elk jaar vinden we de TT in Assen geweldig, en dan vooral RW-Idrofoglia Racing GP, het enige Nederlandse team in de MotoGP. Het hele evenement van de TT, het publiek en de sfeer is altijd fantastisch. Iedereen komt samen voor dezelfde passie voor de motorsport.

zonta motor met togetthere LR

Hoe zijn jullie partner geworden?
In april waren we bij de Superbikes in Assen, waar we Jarno Janssen ontmoetten. Tijdens ons gesprek zagen we een geweldige kans om RW-Idrofoglia Racing GP te sponsoren. Al jaren hebben we een passie voor de motorsport en nu kregen we de kans om eventsponsor te worden. Dit leidde tot onze eventsponsoring van RW-Idrofoglia Racing GP, waarin we een fantastische mogelijkheid zagen om onze missie en visie te delen met een breder netwerk. Onze focus ligt op het bieden van transportdiensten voor volle containers, pallets (LCL) en het vervoer via zee, lucht en spoor wereldwijd.

Overeenkomsten RW-Idrofoglia Racing GP en TogetThere

We zien overeenkomsten tussen RW-Idrofoglia Racing GP en onze kernwaarden: snelheid, accuraatheid, teamwork, innovatie, passie en doelgerichtheid. Daarom passen TogetThere en RW-Idrofoglia Racing GP zo goed bij elkaar.

Ons doel is om een mooi weekend te hebben en leuke mensen te ontmoeten die wereldwijd verschepen en hen kennis te laten maken met TogetThere en zo ons bedrijf te laten groeien. We streven naar een langdurige samenwerking met RW-Idrofoglia Racing GP en hopen klanten aan te trekken die ook gepassioneerd zijn over de motorsport. Door dit partnerschap willen we niet alleen onze eigen naamsbekendheid vergroten, maar ook bijdragen aan de groei en het succes van RW-Idrofoglia Racing GP.