Tijden Moto2 voor GP Qatar aangepast

In tegenstelling tot de MotoGP-race gaat de Moto2 in de Grand Prix van Qatar aankomend weekend wel gewoon door. Het tijdschema is vanwege het wegvallen van de MotoGP enigszins aangepast.
De reden dat de MotoGP niet doorgaat en de Moto2 en Moto3 wel, is dat Qatar de grenzen heeft gesloten voor iedereen die vanuit Italië en Japan naar Qatar komt. Rijders en teamleden die vanuit die landen Qatar binnen willen, worden vanwege het Coronavirus direct in quarantaine gezet. Omdat de Moto2 en Moto3 het afgelopen weekend hebben getest in Qatar, zijn die teams al aanwezig.
Het afgelasten van de MotoGP-race betekent dat de Moto2 nu het hoofdnummer van de Grand Prix van Qatar is geworden. De tijden van de trainingen, de kwalificatie en van de race zijn daarop aangepast. Dit houdt onder meer in dat de Moto2-race, met Bo Bendsneyder en Jesko Raffin, op de tijd van de MotoGP wordt gereden, dus om 18.00 uur lokale tijd, 16.00 uur Nederlandse tijd.

[table id=1 responsive=flip responsive_breakpoint=tablet /]
(Europese tijden)

Eveneens vanwege het Coronavirus is de Grand Prix van Thailand, in het weekend van 20 tot 22 maart, voorlopig uitgesteld.