Taiga Hada vervangt geblesseerde Barry Baltus in Jerez

Tijdens de Spaanse GP, volgend weekend op het circuit van Zuid-Spaanse Jerez de la Frontera, zal Barry Baltus nog niet aan de start kunnen verschijnen voor het NTS RW team. Teammanager Jarno Janssen geeft aan dat het zeker beter gaat met Barry en dat zijn herstel voorspoedig loopt. Maar “we willen geen enkel risico nemen met de gezondheid van onze rijder en daarom hebben we er toch nog voor gekozen op zoek te gaan naar een vervanger”.

58646720 a671 4f28 8807 20e658b21ec3

Dat is de Japanner Taiga Hada geworden. De 25-jarige rijder heeft de nodige ervaring opgedaan als deelnemer van het CEV (het Europees kampioenschap) en is dus ook bekend met een aantal Europese banen waaronder het circuit van Jerez.

Taiga Hada is verheugd met deze kans: “Ik wil als eerste het team bedanken voor deze mogelijkheid en natuurlijk ook alle sponsors en NTS! Voor mij is het belangrijkste doel voor het GP-weekend in Jerez, zonder problemen aan de finish te komen tijdens de race. Daarnaast wil ik leren van alle vaste GP-rijders en mijn teamgenoot Hafizh Syahrin in het bijzonder. Tot slot zal ik ook de technische mensen van het team zoveel mogelijk van dienst zijn door een grote hoeveelheid data te verzamelen en ze van veel feedback te voorzien.”

NTS RW Racing is tevreden met deze rijder en we kijken met het hele team uit naar de volgende GP!

 

Schermafbeelding 2021 04 25 om 11.52.32