Sponsor uitgelicht: Sporttravel

Over RW Racing GP krijgen jullie natuurlijk genoeg te horen, maar RW Racing GP zou niet bestaan zonder de mooie sponsoren/relaties die haar steunen. In de loop van het seizoen zullen we een aantal van deze bedrijven uitlichten. Dit keer geven we SportTravel een podium. Zij organiseren reizen naar diverse sportevenementen in binnen- en buitenland. Oprichter Martin Bravenboer vertelt over zijn relatie met RW Racing GP.

Martin Bravenboer:
SportTravel organiseert volledige verzorgde reizen naar de MotoGP, van start tot finish, van Qatar tot Valencia. Met professionele begeleiding, verblijf in luxe hotels en met de beste tribuneplaatsen. Daarnaast vervoert SportTravel sponsoren via maatwerk naar de diverse circuits op de MotoGP kalender. “Mijn rol is het uitwerken van de reisplannen, zorgdragen voor de best mogelijke begeleiding samen met het team van SportTravel en het aanbieden van een zo’n mooie en unieke MotoGP Experience”.

 

Martin Bravenboer

 

Na de periode Arie Molenaar Racing, pakten wij de rol op om sponsoren naar de Grand Prix te vervoeren. Met dank aan Jarno Janssen kregen wij de mogelijkheid de SportTravel gasten de paddock te tonen. Middels de zogenaamde Team Experiences proberen we potentiële klant enthousiast te maken om het team te gaan sponsoren.

Hoogtepunt
Zelf zijn we betrokken geraakt bij de motorsport middels Jack Middelburg. Zelf ook afkomstig uit Naaldwijk was ik als Jumping Jack fan zowel bij zijn overwinning in Assen in 1980 als bij zijn winst in Silverstone in 1981. Vanaf 1978 heb ik geen enkele Dutch TT gemist, eerst als fan/bezoeker en nu als organisator van diverse arrangementen. Een hoogtepunt met het RW Racing GP team was voor ons de periode met Luis Salom. Dit was er 1 om in te lijsten met diverse podiums en de titelstrijd tot de laatste race in Valencia. Helaas ook weer gevolgd tot een dieptepunt met het ongeval van Luis in Catalunya in 2016, dat is de harde wereld van de motorsport.