Sponsor uitgelicht: Fieten Olie

Komende weekend wordt de TT verreden in Assen. Wij hopen op mooie resultaten op ons thuiscircuit. Ons team kan niet bestaan zonder onze sponsoren, daarom zetten we ze graag in het zonnetje. Onze hoofdsponsor is Fieten Olie uit Hollandscheveld. Richard Fieten vertelt over zijn bedrijf en zijn motivatie om hoofdsponsor te worden van het team.

Fieten Olie
Richard vertelt: “Fieten Olie bestaat al heel lang, het bedrijf werd in 1935 opgericht door mijn opa. Ons bedrijf is gevestigd in Hollandscheveld en van hieruit wordt de logistiek geregeld voor het bevoorraden van de klanten en de eigen tankstations.

Dagelijks rijden we met 25 auto’s door heel Nederland om brandstof af te leveren bij agrarische bedrijven, loonbedrijven, transportbedrijven en tankstations. Overal waar brandstof nodig is kunnen wij dit verzorgen. Op dit moment hebben we bijna 60 eigen tankstations en volop plannen om nog meer stations te gaan openen. Ook hebben we onlangs een nieuwe opslagloods van 5.000 m2 geopend voor de smeermiddelen.”

Fieten Olie en de motorsport
“We vinden de motorsport een fantastische sport en we zijn dan ook heel trots op het feit dat het team nu de naam Fieten Olie Racing GP draagt. We waren als sponsor al heel lang betrokken bij RW Racing en kennen de familie Waninge heel goed, dus de stap naar het hoofdsponsorschap was dan ook een logische. We sponsoren regelmatig evenementen, we vinden het dan wel belangrijk dat ze affiniteit hebben met onze handel. Het is echt geweldig om komend weekend het team op Assen te zien racen, ik kijk er naar uit!”

Relaties en samenwerkingen
“Onze relaties vormen een belangrijke basis van ons succes. We investeren in langdurige relaties met onze klanten en zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Het is heel leuk om samen met gewaardeerde relaties een evenement te bezoeken en ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Komend weekend zijn we dan ook groots aanwezig tijdens het raceweekend in Assen. Ik hoop op een prachtig weekend voor de coureurs en het team. Het zou fantastisch zijn als er punten gepakt worden in Assen.”