JetConsult, Private Jet Charters domineren het luchtruim van de MotoGP en daarbuiten

In de snelle wereld van MotoGP- en Superbike-races is efficiëntie cruciaal. JetConsult, onder leiding van Rieko Dalhuisen, is een belangrijke speler geworden die privéjetdiensten levert aan toprijders en teams.

“Onze aanwezigheid in de paddock is voor ons belangrijk”, zegt Dalhuisen. “Het hebben van een kantoor hier is essentieel, en we zijn blij om partners te zijn van RWRacingGP. Ze bieden ons een thuis in de paddock en een fantastiche plek om huidige en potentiële klanten te ontmoeten.”

Naast hun kantoor in Nederland heeft JetConsult ook kantoren in Andorra en Italië. “Het kantoor in Andorra is perfect gelegen om in contact te blijven met de MotoGP-rijders, aangezien de meeste in Andorra wonen”, merkt Dalhuisen op.

De expertise van JetConsult gaat verder dan racen. “We bedienen ook veel van de grote wielrenners en wielerploegen, de dansindustrie en diverse andere sporten en industrieën”, voegt Dalhuisen toe. Deze diversiteit onderstreept hun streven naar uitmuntendheid in goed presterende sectoren.

Door aanwezig te zijn in de paddock en gebruik te maken van strategische partnerschappen, zorgt JetConsult ervoor dat topsporters en artiesten kunnen vertrouwen op hun eersteklas privéjetdiensten. In een wereld waar elke seconde telt, levert JetConsult consistente resultaten.