Gran Premi Monster Energy de Catalunya, Barry P17 – Zonta P20

Barry Baltus (P17):
“We hebben in Mugello en ook dit weekend hier laten zien dat we af en toe wel één snelle ronde kunnen rijden, maar het nu zaak dat we ook in de race een goed tempo kunnen aan de dag kunnen leggen. We hebben nu drie races op een rij niet het gewenste resultaat weten te behalen, maar het is wat het is. Zeventiende is niet waar we willen finishen, hier zullen we echt aan moeten gaan werken. Maar ik heb een fantastisch team achter me staan en ik heb er alle vertrouwen in dat we het tij kunnen keren. Mijn excuses voor het tegenvallende resultaat van vandaag, de jongens in het team verdienen meer want ze staan altijd achter me en werken het gehele weekend hard. Het volgende raceweekend is over twee weken op de Sachsenring, hier gaan we opnieuw onze uiterste best doen voor een beter resultaat.”

153A8649 scaled

 

 

Zonta van den Goorbergh (P20):
“Mijn start van de race was best wel goed, maar in bocht vier of vijf moest ik vol in de remmen vanwege een fout van iemand voor me. Hierdoor verloor ik een flink aantal plaatsen en moest ik vanaf de voorlaatste plaats opnieuw beginnen. Uiteindelijk als twintigste over de finish gekomen op iets meer dan 37 seconden van de winnaar. Als we de acht seconden die ik verloor in de eerste ronde hier afhalen dan denk ik dat ik niet ontevreden mag zijn met dit resultaat. Ook in de laatste paar ronden was mijn tempo eigenlijk best nog wel goed, dat is positief en dat moeten we mee zien te nemen naar het volgende Grand Prix weekend, de tiende Grand Prix van het seizoen welke over twee weken op de kalender staat op de Sachsenring in Duitsland.”

153A4529web