Fieten Olie Racing GP verwelkomt Idrofoglia als nieuwe partner

Fieten Olie Racing GP verwelkomt Idrofoglia als nieuwe partner

Het Fieten Olie Racing GP team is verheugd om Idrofoglia te verwelkomen als nieuwe partner. Het Italiaanse bedrijf, dat onderdeel is van de Epta Group, is sinds de Grand Prix van Portugal prominent te zien op de Moto2 machines van het Nederlandse Grand Prix team.

Idrofoglia is een toonaangevend bedrijf op het gebied van waterpompen, elektrische pompunits en brandpreventiesystemen. Dankzij deze samenwerking met Fieten Olie Racing GP treedt het Italiaanse bedrijf toe tot het MotoGP wereldkampioenschap met een wereldwijd publiek.

Raffaele Brugnettini – CEO van Idrofoglia:: “Dankzij de overeenkomst tussen Idrofoglia en het Fieten Olie Racing GP team in de Moto2 is de aanwezigheid van de belangrijkste bedrijven van de Epta Group vastgelegd.

Idrofoglia is het toonaangevende bedrijf van de groep en de keuze om deel te nemen aan het MotoGP wereldkampioenschap zal zeker voordelen opleveren op het gebied van internationale zichtbaarheid en zakelijke handelsrelaties. 2023 wordt een jaar om nooit te vergeten voor Epta Gruppo en al haar belangrijkste bedrijven die aanwezig zullen zijn in de MotoGP. Ik wens Fieten Olie Racing GP, het personeel en de rijders een jaar vol voldoening en succes in de hoop meer ambitieuze doelen te bereiken en het merk Idrofoglia in dit nieuwe avontuur te verheffen.”

Jarno Janssen – Fieten Olie Racing GP teammanager: “We zijn blij en trots om te kunnen melden dat we een partnerschap gesloten hebben met het Italiaanse bedrijf Idrofoglia. We zijn altijd bezig om ons te verbeteren en te versterken, en om dit samen te kunnen doen met Idrofoglia is een groot genoegen.

De logo’s van Idrofoglia zullen vanaf dit seizoen te zien zijn op onze Kalex motoren en op diverse teamuitingen. De samenwerking zal bestaan uit guest relations en branding waar de MotoGP paddock een uitstekende mogelijkheid tot biedt. Wij als Fieten Olie Racing GP zullen er alles aan doen om samen met Idrofoglia het maximale resultaat te kunnen behalen.”

Idrofoglia
Idrofoglia werd in 1979 opgericht als fabrikant van irrigatiemachines op basis van de dertig jaar ervaring van de oprichters in de bouw van landbouwmachines.

Aan het eind van de jaren negentig wilde het zijn technische en productiekennis hardnekkig gebruiken voor de creatie en marketing van motorpompunits, elektrische pompunits en brandpreventiesystemen, wat leidde tot de oprichting van nieuwe bedrijfsdivisies: Idrofoglia Ontwatering, Industrie, Brandbestrijding en Drukverhoging.

Vandaag de dag staat Idrofoglia aan de internationale top in de productie van technologieën voor de verplaatsing van water en vloeistoffen in de landbouwsector en daarbuiten, dankzij de voortdurende investeringen en de voortdurende ontwikkeling van de productie-installaties die technisch geavanceerde en steeds verder ontwikkelde producten garanderen.

Ga voor meer informatie naar: www.idrofoglia.it/en/