Eerste Fandag NTS RW Racing GP op TT Circuit Assen

Dinsdag 21 mei aanstaande opent NTS RW Racing GP haar deuren voor relaties, sponsors, media en fans. Tijdens een speciale, gratis toegankelijke Fandag op het TT Circuit Assen zal het volledige team aanwezig zijn, inclusief de coureurs Steven Odendaal en Bo Bendsneyder.

Gedurende de dag staan er diverse activiteiten op het programma. Zo kunnen de aanwezigen een kijkje nemen in de NTS RW Racing GP pitbox, zullen Bendsneyder en Odendaal een aantal trainingsessies rijden, is er een racesimulator aanwezig, staan er een aantal Meet & Greets met de twee coureurs op het programma en bestaat er de mogelijkheid om tijdens een rondleiding een kijkje nemen achter de schermen te nemen van het TT Circuit Assen.

Als klap op de vuurpijl krijgen fans de mogelijkheid om bij Bendsneyder of Odendaal plaats te nemen achterop een speciale Triumph duoseater en enkele ronden met de Grand Prix-coureurs mee te rijden over het TT Circuit Assen.

Zoals u ongetwijfeld weet is Fieten Olie één van de belangrijke partners van het enige Nederlandse Grand Prix-team. Tank met uw auto, motor, bromfiets tussen vrijdag 17 mei en dinsdag 21 mei (12:00 uur) voor minimaal € 20,00 bij het nabij het TT Circuit Assen gelegen Fieten Olie tankstation langs de A28 in Beilen (afslag 30 – Ossebroeken 8, 9411 VR Beilen). Let op: openingstijden shop dagelijks van 09:00 tot 18:00 uur).

Vervolgens kunt u met de verkregen tankbon in de shop een tweetal inschrijfformulieren afhalen voor de NTS RW Racing GP duoseater expierence. Vul uw naam in op één van de twee formulieren en maak iemand anders blij met de tweede bon.

De ingevulde bonnen kunnen dinsdag 21 mei bij aankomst op de NTS RW Racing GP Fandag tot 13:00 uur ingeleverd worden bij de speciale ingerichte Triumph duoseater pitbox.

Uit alle ingeleverde bonnen zullen Bendsneyder en Odendaal vervolgens om 13:30 uur een tiental namen trekken (afhankelijk van de beschikbare tijd en de omstandigheden) die vervolgens deze unieke ervaring mee gaan maken.

Voorwaarden:
Deelname is geheel op eigen risico, er dient vooraf een afstandsverklaring ingevuld te worden
Deelnemers dienen zelf een helm, handschoenen en motorpak mee te nemen
Minimale leeftijd is 16 jaar
Maximaal gewicht van 100 kg