NTS RW Racing GP legt Hafizh Syahrin vast

Hafizh Syahrin zal in 2021 actief zijn voor NTS RW Racing GP. Het team is trots de 26-jarige Maleisische rijder in het team te mogen verwelkomen, naast de 16-jarige Belg Barry Baltus.

“We zijn trots en blij dat we Hafizh hebben kunnen vastleggen. Hij is niet alleen een ervaren en getalenteerde rijder, maar ook een aardig en prettig mens”, zegt NTS RW Racing GP-teammanager Jarno Janssen. “De NTS wordt elke week beter, maar we zijn nog steeds bezig met het ontwikkelen van de motor, en de input en feedback van Hafizh zijn daarbij erg belangrijk.”
Ook Hafizh Syahrin is blij met het contract. “Ik ben blij dat ik in de Moto2 kan blijven en dat ik het vertrouwen krijg van NTS RW Racing GP. Ik weet hoeveel moeite het kost om een nieuwe motorfiets te ontwikkelen, maar ik geloof in dit project. NTS en het team hebben de motor in relatief korte tijd stap voor stap verbeterd. Ik hoop dat we met mijn ervaring en feedback grote stappen kunnen maken. Ik ben ervan overtuigd dat we samen goed werk kunnen leveren. Ik ben dit seizoen niet op mijn best geweest, en daarom ben ik erg blij met het vertrouwen dat NTS RW Racing GP in mij stelt.”

NTS RW Racing GP start het nieuwe seizoen met een test op 26 en 27 november in Jerez.