NTS RW Racing GP en Steven Odendaal uit elkaar

In goed overleg hebben NTS RW Racing GP en Steven Odendaal besloten om per direct uit elkaar te gaan. De Zuid-Afrikaanse coureur was bezig aan zijn tweede seizoen bij RW Racing GP in het Moto2-wereldkampioenschap en zijn derde in samenwerking met NTS.

“Door een ernstige blessure miste Steven een cruciaal deel van het seizoen”, zegt NTS RW Racing GP-teammanager Jarno Janssen. “Als gevolg daarvan werd de sportieve relatie, die niets met de persoonlijke relatie te maken heeft, moeilijk. Daar is niemand bij gebaat: niet het team, niet de ontwikkeling van de motor en vooral niet de rijder. Dat is de reden geweest om te beslissen dat het beter is om te stoppen. Dat was geen gemakkelijke beslissing, omdat Steven vanaf het begin betrokken was bij het NTS-project en de ontwikkeling van de machine. NTS RW Racing GP wil hem daarvoor bedanken en we wensen Steven het allerbeste voor de toekomst.”

“Natuurlijk is het een grote teleurstelling om midden in het seizoen te vertrekken”, stelt Steven Odendaal. “Iedereen deed zijn uiterste best, maar we konden het niet laten werken zoals we allemaal hadden gehoopt. Ik ben NTS RW Racing GP en haar partners dankbaar voor hun inspanningen, voor de kansen en voor het vertrouwen dat ze me hebben gegeven.”