Fuchs Silkolene nieuwe sponsor NTS RW Racing GP

Met ingang van de Dutch TT is Fuchs Silkolene een nieuwe sponsor van het NTS RW Racing GP team. De samenwerking met het Nederlandse Moto2-team is mede tot stand gekomen door het zojuist gestarte partnership van teamsponsor FIETEN OLIE met de smeermiddelenfabrikant.

Het in Hollandscheveld gevestigde FIETEN OLIE is al jaren een trouwe sponsor en partner van het team en is vanaf nu ook distributeur van Fuchs smeermiddelen voor heel Nederland binnen de sectoren automotive en agri.

“Wij zijn er trots op dat we deze nieuwe partner kunnen presenteren in onze thuiswedstrijd, de Dutch TT”, zegt NTS RW Racing GP-teammanager Jarno Janssen. “Het is een prachtige combinatie van een bestaande partner met een nieuwe. Deze samenwerking laat zien dat sponsoring meer is dan een sticker op de motor plakken. We zijn er trots op dat we deze twee partijen met elkaar in contact hebben kunnen brengen en dat deze mooie samenwerking daar een gevolg van is. Voor NTS RW Racing GP betekent het een nog sterker pakket voor de toekomst.”

“Ik ben zeer vereerd met de samenwerking tussen NTS RW Racing GP, FIETEN OLIE en Fuchs Silkolene”, zegt ook Marcel Strüwer, manager Automotive Fuchs & Silkolene Nederland. “Een betere timing, net vóór de TT van Assen, hadden we niet kunnen wensen. Fuchs wenst het Nederlandse team met de rijders Bo Bendsneyder en Steven Odendaal een heel mooi verder verloop van het raceseizoen.”

“We zijn heel verheugd om de samenwerking aan te kunnen kondigen met het NTS RW Racing GP Moto2-team. We zijn ervan overtuigd dat dit voor de Fuchs- en Silkolene-merken ook zeer positief zal zijn buiten de Nederlands markt”, aldus Joost van Genderen, hoofd van de motorcycle division FUCHS Silkolene UK.

Meer over FUCHS: https://www.fuchs.com/be/nl/bedrijf/over-fuchs/ondernemingsportret/

Meer over FIETEN OLIE: https://www.fieten.info