Aegerter rijdt ook in Oostenrijk voor NTS RW Racing GP

Dominique Aegerter zal ook in de beide wedstrijden in Oostenrijk uitkomen voor NTS RW Racing GP. Jesko Raffin is nog onvoldoende hersteld om in actie te komen in de twee opeenvolgende races op de Red Bull Ring.

“Het is nog altijd niet duidelijk wat Jesko precies mankeert”, vertelt NTS RW Racing GP-teammanager Jarno Janssen. “Het gaat wel al iets beter, maar nog steeds is hij na een inspanning heel erg moe. Niemand heeft er baat bij dat hij in die omstandigheden gaat rijden. Wij niet, maar hij zelf al helemaal niet. Natuurlijk is het bijzonder vervelend, vooral voor Jesko zelf. Hij wil heel graag, maar beseft ook dat het niet verstandig is en dat hij nu beter de tijd kan nemen om te herstellen.”
De verwachting is dat Raffin er in Misano weer bij zal zijn. Tot die tijd, dus in elk geval de twee races in Oostenrijk, komend en volgend weekend, blijft Dominique Aegerter zijn landgenoot vervangen. “We zijn blij met de ervaring die Domi meebrengt”, zegt Janssen. “Hij kan ons veel input geven, waar ook Bo Bendsneyder van kan profiteren.”