RW Racing GP in 2022 met Barry Baltus en Zonta van den Goorbergh

RW Racing GP is verheugd haar rijdersbezetting voor komend seizoen te kunnen presteren. Het enige Nederlandse Grand Prix Team zal in 2022 aan de start verschijnen in de Moto2 klasse van het MotoGP wereldkampioenschap met Barry Baltus en nieuwkomer Zonta van den Goorbergh.

Het Nederlandse RW Racing GP is verheugd aan te kunnen kondigen dat men voor de komende twee seizoenen overeenstemming heeft bereikt met Zonta van den Goorbergh om voor het team uit te komen in de Moto2 klasse van het MotoGP wereldkampioenschap. De jonge Nederlander wordt in 2022 de nieuwe teamgenoot van Barry Baltus, de jonge talentvolle Belg die vorig jaar een tweejarige overeenkomst sloot met het team.

De momenteel nog 15-jarige Van den Goorbergh komt over vanuit het FIM Moto3 Junior World Championship en zal komend seizoen in de kleuren van RW Racing GP zijn debuut gaan maken als Grand Prix coureur. Een grote, uitdagende maar weloverwogen stap, waar zowel het team als ook de coureur volledig achterstaan. Het seizoen 2022 zal voor Van den Goorbergh een leerjaar worden, vandaar dat er gekozen is voor een tweejarige overeenkomst.