FP in Portimao: tevreden over verbeteringen

Vandaag hebben de beide NTS RW coureurs een duidelijke stap vooruit gezet!

IMGL1084 scaled

Voor Fraser Rogers als nieuwkomer was het op de moeilijke baan niet altijd even makkelijk maar hij kijkt toch tevreden terug met een tijd op 4,5 seconde op de snelste man. Ook Hafizh Syahrin is tevreden met de verbeteringen die het team heeft kunnen maken ten opzichte van de vorige wedstrijd din Qatar. Hij staat voorlopig op een 24e plaats na de eerste twee “vrije” trainingen op het Autodrome Internacional Algarve in Portiamo bij de GP van Portugal 2021

 

Hafizh Syahrin kijkt met een goed gevoel terug op de FP-sessies:

We hebben echt een stap vooruit gezet ten opzichte van Qatar. Tijdens de training vandaag lukte het om bij het uitkomen van de pitstraat aan te haken bij een grote groep. Ik kon goed volgen en dat gaf mij veel vertrouwen voor de rest van het weekend. Vanavond ga ik me even “resetten” en omdat we met het team een goede eerste dag hebben kunnen afsluiten kijk ik positief naar morgen ik heb ik er vertrouwen in om me morgen nog verder te verbeteren op deze moeilijke baan.

IMGL1151

En ook de vervanger van Barry Baltus, Fraser Rogers, was positief:

Voor mij was het vandaag een ongelooflijke ervaring! Voor de eerste keer op een Moto2 racer en voor de eerste keer met Dunlop, Uiteraard moet ik nog verbeteren maar het team werkt hard. Voor mezelf geldt dat ik winst kan behalen met het remmen. Daarna zal de rest volgen. We gaan verbeteren en morgen zal dat gaan lukken door de inspanningen van de monteurs, mijn crew chief en de elektronica mensen.