Frame: NTS

Motor: Honda 600 cc 4-stroke

Vermogen: +/- 140 pk

Minimum gewicht: 215 kg

Als de belangrijkste partner van RW Racing GP maakt het Japanse NTS zijn entree in de Moto2-Grand Prix. NTS heeft inmiddels al jaren ervaring opgebouwd met het ontwikkelen en fabriceren van frames voor motorfietsen. In 1970 begonnen als klein metaalbedrijf is NTS uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt van het DMLS 3D laserprinten van metaal. CEO Masahiro Namatame, die het familiebedrijf overnam van zijn vader, is persoonlijk nauw betrokken bij het Moto2-project.

(lees verder onder de foto)

“Onze uitdaging en toewijding betreffen de de tevredenheid van onze klanten, en ik hoop dat als gevolg daarvan ook de dromen van onze medewerkers zullen uitkomen”, aldus meneer Namatame. “Ik geloof dat het maken van een ‘prototype’ een zeer belangrijke rol speelt in het proces van het omzetten van een droom in een werkelijke creatie. We scheppen trots en voldoening in het gestaag opbouwen van dit product, dat hopelijk in de toekomst in massaproductie kan worden genomen.

De motorsport is voor ons een van de terreinen waar we als specialist in het produceren van metalen prototypen onze capaciteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling kunnen laten zien. Een van de belangrijkste voorbeelden hiervan is het feit dat we met een volledig in eigen huis ontworpen en gefabriceerde Moto2-machine in 2017 de derde plaats behaalden in het FIM CEV Repsol kampioenschap.”

Meer over dit onderwerp: RW Racing GP sluit partnership met het Japanse bedrijf NTS en GEO Technology