#AragonTest: NTS RW RACING GP besluit een lang verblijf in warm Spanje met een vruchtbare test in Aragón

Een paar dagen na de Catalaanse GP verhuisde het Nederlandse Moto2™ team naar MotorLand Aragón voor een tweedaagse test.

De voorwaarden waren enorm veeleisend vorige week woensdag en donderdag, met name toe te schrijven aan de hitte. Er was echter geen tijd voor rust voor Steven Odendaal en Joe Roberts terwijl de temperaturen opliepen tot 38 graden. Beide NTS coureurs waren namelijk zeer enthousiast om verscheidene nieuwe delen en veranderingen uit te proberen en te testen. Het werd ondanks de hitte een test met uitsluitend positieve bevindingen.

De volgende uitdaging voor NTS RW Racing GP is de traditionele TT Assen, het belangrijkste evenement voor het team tijdens het seizoen, racen voor het thuispubliek op het historische TT Circuit Assen in het noorden van Nederland, dat ook bekend staat als de Cathedral of Motorsports.

 

#4 Steven ODENDAAL:

“Dus, het was een vrij goede test voor me omdat we een nieuw frame probeerden en ik ben blij met de vooruitgang die de jongens maakten. Daarom kijk ik erg uit naar Assen en ik denk dat we daar echt goed werk kunnen verrichten. Daarom wil ik de ingenieurs van NTS en het hele team bedanken voor het vele hebben werk dat zij hebben verzet. Ik kijk er uit naar de thuis Grand Prix van het team in Assen, hopelijk kunnen we daar een nieuwe mijlpaal bereiken.”

 

#16 Joe ROBERTS:

“Eigenlijk waren deze twee dagen heel positief voor ons. We hebben een grote verandering aangebracht in het team en nu voel ik dat ik heel goed kan werken met alles wat ik aan het doen ben. Daarom ben ik heel blij met de vooruitgang, en ik heb er alle vertrouwen in dat we naar Assen kunnen gaan om daar echt goed werk te verrichten en het team iets te geven om te juichen met opnieuw punten tijdens hun thuiswedstrijd.”

Ook interessant